Föräldrarådets information på GAFE

Skolans interna information läggs på Google Apps for Education (GAFE)

Intern information och kommunikation mellan personal och elever sker numera via molntjänsten Google Apps for Education (GAFE). Tjänsten tillhandahålls av Google och är speciellt anpassad för användning inom den pedagogiska verksamheten. GAFE innebär en möjlighet till digital lagring, delning och kommunikation. I GAFE finns redskap för skapande av såväl texter som presentationer, hemsidor, epost och kalender. Eleverna har egna inloggningar och får mer information av sina pedagoger i samband med att GAFE börjar användas i undervisningen. Föräldrarådets protokoll, planeringar och e-post lista med alla vårdnadshavares tillhörighet i arbetsgrupper (utskott) finns på GAFE under adressen:

För att komma åt föräldrarådets information på GAFE loggar du in med ditt barns googlekonto. Gå via webbläsaren till en inloggningssida för Google. Exempelvis föräldrarådets ovan. Logga in med ditt barns första sexsiffror i personnummret + initialerna tex  101228lj@backatorpsskolan.se= elev Lotta Jansson, eller vid dubbel efternamn 101228ljn@backatorpsskolan.se = Lotta Jansson-Nilsson.

Lösenordet är: Vinter2016 Om du byter lösenord för ditt barn, maila ditt barns mentor lösenordet så att eleven kan använda det i skolan.

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta skolans administratör Susanne Lundberg på e-post: susannel@backatorpsskolan.se

Det här inlägget postades i Föräldrarådet. Bokmärk permalänken.