Administration

Susanne Lundberg (längst fram till höger i bild) är vår skoladminstratör. Hon är den första man brukar ha kontakt med på skolan eftersom hon sköter kölistor och introduktion för nya vårdnadshavare. Susanne har arbetat på Backatorpsskolan i många år, både som lärare, IT -pedagog och skolbibliotekarie. Hennes barn har också gått på skolan. Pero Pranjic (till vänster i bild) är vår vaktmästare. Nathalie Hellmuth (överst till höger) är vår ekonomiassistent. På tisdagar är Nathalie på skolan. I mitten sitter vår rektor Annika Kummel. Annika har arbetat som lärare i många år på både Tjörn och Orust. Sedan i slutet av 90-talet har hon varit rektor både på Tjörn och i Göteborgs stad, bland annat på Nordhemsskolan i Majorna Linné. Hon har även varit tf områdeschef i samma stadsdel. Överst till vänster står vår bitr. rektor/administrativa chef Eva Mars, Eva har jobbar länge i skolans värld som lärare och på Skolverket. Eva har även haft sina barn på Backatorpsskolan. Jenny Larsson är utbildad grundskollärare för årskurserna 1-7 med inriktning mot matematik och naturorienterade ämnen. Hon har varit lärare i 16 år och har tidigare verkat i Angered och på Västra Hisingen.