Likabehandlingsplan

Detta är artikelinnehållet. Använd det här utrymmet för att berätta den detaljerade historien i din artikel. Klicka på texten för att ändra den och ersätt den med ditt eget innehåll. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Massa sapien faucibus et molestie ac.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Massa sapien faucibus et molestie ac. Nulla facilisi morbi tempus iaculis urna id volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Massa sapien faucibus et molestie ac. Nulla facilisi morbi tempus iaculis urna id volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Detta är ett citat. Använd det här utrymmet för att lägga in citat från andra externa källor. Klicka på texten för att ändra den och ersätt den med ditt eget innehåll. Skriv endera texten direkt eller klistra in kopierad text här.

• Detta är det första föremålet i din lista

• Detta är det andra föremålet i din lista

• Detta är det tredje föremålet i din lista

1. Detta är det första föremålet i din lista

2. Detta är det andra föremålet i din lista

3. Detta är det tredje föremålet i din lista

Enligt lagen om förbud mot diskriminering och annan kränkande behandling ska det finnas en likabehandlingsplan för varje skola. Planen skall syfta till att främja barns och elevers rättigheter oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionshinder och att förebygga och förhindra trakasserier och annan kränkande behandling. I planen skall planerade åtgärder redovisas. Planen skall också årligen följas upp och ses över.

Vårt förebyggande arbete beskrivs Backatorpsskolans plan mot diskriminering och kränkande behandling. Likabehandlingsplan 2020 2021